Forum Czeczenia - www.czeczenia.com.pl Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Kto popiera Czeczenię
Autor Wiadomość
czeczenia.com.pl
Administrator

Wysłany: 2007-12-15, 15:08   Kto popiera Czeczenię

Proszę o podanie swojego imienia, miasta, oraz numeru gg. Umożliwi to nam nawiązanie bliższych relacji z osobami interesującymi się Czeczenią.

wstazka.jpg
Plik ściągnięto 1746 raz(y) 1,56 KB

czeczenia.com.pl
Administrator

Wysłany: 2007-12-15, 15:28   

Witam mam na imię Michał jestem z Olsztyna, nawiąże kontakt z wszystkimi interesującymi sie Czeczenią, a szczególnie z osobami z województwa warmińsko-mazurskiego...

Koteczek 

Wysłany: 2007-12-28, 22:51   

Witam, mam na imię Kasia, jestem ze Słubic a w Zielonej Górze studiuję. Trafiłam tutaj w zasadzie przypadkowo, szukając zdjęcia prezydenta Dudajewa... Wspomnienie z dzieciństwa, gdy poruszyła mnie ta bezsensowna wojna, a miałam wtedy nie więcej jak 10lat... gg nie mam. a jakie wy macie wspomnienia z tym związane? czy są tu ludzie co podobnie jak ja, będąc dzieckiem oglądali tv/w radiu/prasie śledzili te okropieństwa? jeśli tak, piszcie na maila lub pw... a może jest ktoś z Czeczenii lub był tam w tym czasie i widział/a to na własne oczy?

Gość

Wysłany: 2007-12-29, 01:59   

Tak widzieli i slyszeli,, Zwlaszcza ze jest sie rodzina......

Gość

Wysłany: 2007-12-29, 02:03   

Przestancie sie kompromitowac bo wasze forum jest bezsensowne. Polacy nie maja pojecia o Czeczenii , a jesli wogole to tylko we wlasnych celach.. PO co ten rozglos jak i tak nie pomozecie Czeczenom Np. w Polsce co dla nich robicie aaa???

czeczenia.com.pl
Administrator

Wysłany: 2007-12-29, 13:42   

Właśnie ze jest prowadzona akcja pomocy uchodźcom Czeczeńskim, zarówno na naszej stronie www.czeczenia.com.pl , ogłoszenie nasze zamiescił tez portal www.wolnykaukaz.org .
Osobiście mogę powiedzieć ze odzew był znaczący.

Co do samej strony to miesięcznie na nią wchodzą internauci z ponad 60 krajów, wiec to znaczący wynik :-) .
Proszę sobie wpisać słowo w google "czeczenia" albo "chechnya" i zobaczyć na jakim wysokim miejscu jest:)

mleczakm 

Wysłany: 2008-02-20, 02:05   

"Przestańcie się kompromitować", tak? w ogóle wiesz, co znaczy ten wyraz? to że ty, jako przykład wszechpolskiego dupka nigdy nikomu nie pomogłeś nie oznacza, że inni są podobni do kogoś takiego jak ty

Gość

Wysłany: 2008-02-25, 21:43   

mleczakm napisał/a:
"Przestańcie się kompromitować", tak? w ogóle wiesz, co znaczy ten wyraz? to że ty, jako przykład wszechpolskiego dupka nigdy nikomu nie pomogłeś nie oznacza, że inni są podobni do kogoś takiego jak ty

A ty komu pomogles supermenie? Uslyszales jakis jeden utwor w ktorej byla wzmianka o Czeczenii i myslisz ze wiesz wszystko?! Znasz chociaz jednego Czeczena? W Polsce zyje ich duzo. Zainteresowales sie chociaz raz ich losem ? wiec sie nie wymadrzaj i nie wyzywaj ludzi od dupkow bo twoje pojecie na temat o jakim jest tu mowa, jest jak sadze zerowe.

Ljana 

Wysłany: 2008-02-25, 22:56   

Witam. Czeczenia jest mi bardzo bliska chyba bardziej niz Polska. Jestem zwiazana z Czeczenem. Poznajac go poznalam Czeczenie i wszystko co z nia zwiazane, Kocham ten kraj, ludzi, kulture. Pozdrawiam.

normal_chechen_cloud.jpg
Plik ściągnięto 64 raz(y) 36,34 KB

Robek86

Wysłany: 2008-03-13, 15:51   

no cóż moge powiedzieć jestem Robert Częstochowa numer GG 13452280 czekam na odzew. a Wy się nie kłócicie tylko pomagajcie bo tak do niczego nie dojdziecie. ja uważam Czeczenię za swoją druga Ojczyznę w końcu też doświadczają okrucieństwa Rosjan jak my kiedyś!

wilk 
Wilk

Wysłany: 2008-04-20, 18:10   

czesc,jsstem tu nowy,mam kolege ktory byl w czeczenii z akcja humanitarna kilka lat temu i zostal porwany przez wojsko rosyjskie,na szczescie czeczenscy bracia odbili go..pozniej po powrocie do polski oblal sie benzyna i podpalil,zyje;),nie wiem co sie z nim dzieje od kiedy jestem w UK.W polsce mam tylko syna a z rodzina nie rozmawiam,nie mam nikogo..;(,wiecie moze jak dostac sie do Czeczenii? od mlodego uprawiam survival,a taki sprzet jak AK74 itp. sa dla mnie standardem,mam jedna sztuke oczywiscie pozbawiona cech bojowych,oprocz tego jestem radioamatorem i moja wiedza napewno przydalaby sie czeczenskim wilkom! czekam na odpowiedz,daz bor;)

Idduna 

Wysłany: 2008-11-14, 20:11   

Witam. Aneta 20 lat z Sandomierza obecnie studiuję w Krakowie.
Nie interesuję się Czeczenia we własnych celach, nie rozumiem jaki cel miałabym miec w tym ja lub reszta wpisujących się tu. Według mnie ważne żeby pisać co się dzieje w Czeczeni, im więcej ludzi wie tym więcej pomaga.

Gość

Wysłany: 2008-11-28, 20:56   

[b]Ljana[/b], Dlaczego Ljana? od Lj..?

Zula
Gość
Wysłany: 2009-02-07, 23:12   

Gość napisał , że Polacy nie mają pojęcia o Czeczenii . To bdura .W duszy każdego Czeczeńca , tak jak w duszy Polaka ( choć może nie każdego ) tkwi tylko o wyłącznie
jedno słowo - wolność . Ale ta wolność okpoona jest łzami kobiet i krwią mężów .
Czasy Dudajewa już minęły , mętlik , jaki panuje w Czeczenii , jest trudny do zrozumienia dla Polaka , pomimo wielu swspółnych cech .
Brakuje Czeczenii silnego przywództwa . Szkoda , bo może wówczas ktoś o takim autorytecie , jaki miał Dżohar Dudajew byłby w stanie połączyć wszystich w imię wspólnej sprawy . Wierzę , że to kiedyś nastąpi . Polska odzsykała niepodległość po 123 latach . Czeczenii życzę tego samego !!!!

mozdok

Wysłany: 2009-02-23, 00:08   

Wszystkich forumowiczów z Poznania zachęcam do stawiania zniczy pod flagą czeczeńską w związku z jutrzejszą 65-tą rocznicą deportacji Czeczenów i Inguszy do Azji Środkowej.
Flaga czeczeńska (namalowana na murze) znajduje się na ulicy 23 lutego, pomiędzy Placem Cyryla Ratajskiego a Placem Wielkopolskim).

Odpowiedz do tematu