Forum Czeczenia - www.czeczenia.com.pl Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Jakie znacie ciekawe adresy stron
Autor Wiadomość
czeczenia.com.pl
Administrator

Wysłany: 2007-12-29, 17:24   Jakie znacie ciekawe adresy stron

Kieruje do was pytanie o podawanie adresów stron na których znajdziemy ciekawe informacje na temat Czeczenii...

czeczenia.com.pl
Administrator

Wysłany: 2007-12-29, 17:26   

w Polsce polecam www.wolnykaukaz.org oraz cenzurowana strone czeczenia.blog.onet.pl, ktora usuwa posty, strona proczeczenska.
Temtatyka ciekawa ale obsluga raczej nie:) :evil:

Gość

Wysłany: 2008-01-03, 01:17   

Czeczenia.blog.onet.pl
jest dobrą stroną, na której można zawsze przeczytac informacje na bieżąco (dla zainteresowanych Czeczenią)

Gość

Wysłany: 2008-01-03, 01:19   

Ato czy obsługa jest miła to akurat jest mało istotne w porównaniu cierpiących lub umierajacych ludzi :-/

Gość

Wysłany: 2008-01-03, 01:20   

Ważne że przedstawiają fakty.

Gość

Wysłany: 2008-01-12, 22:36   

czeczenia.com.pl napisał/a:
w Polsce polecam www.wolnykaukaz.org oraz cenzurowana strone czeczenia.blog.onet.pl, ktora usuwa posty, strona proczeczenska.
Temtatyka ciekawa ale obsluga raczej nie:) :evil:

Na stronie www.czeczenia.blog.onet.pl nie ma żadnej cenzury, nie wprowadzaj w błąd, pod notkami są usuwane komentarze, które są wulgarne lub te, które nie są na temat (zwłaszcza te Twoje, w których nieustannie reklamujesz swoją nie aktualizowaną stronę, na którą tylko kopiujesz informacje ze strony Czeczenia Blog). Co do Twojego ostatniego zdania, to u Ciebie ani tematyka ani „obsługa” nie jest ciekawa.

czeczenia.com.pl
Administrator

Wysłany: 2008-01-13, 09:47   cenzura

Jest cenzura, bo dochodza mnie informacje ze usuwacie posty osob, jesli dana osoba sie zle wypowie na temat stronki jest post usuwany. No co do stronki to informacje sa redagowane przez nas a nie od was, bys sie wstydzila pisac takie bzdury:) oj Lamaro...

Ja spotykam sie z pozytywnymi opiniami co do strony, natomiast ja na pewno nigdy cenzury nie wprowadze tak jak Wy.

Gość

Wysłany: 2008-01-13, 13:00   

Ty jesteś typku jakiś psychicznie chory, nie jestem żadną Lamarą, oczywiście, że usuwamy takie wpisy, nie ma miejsca u nas na wyzwiska, nie ma miejsca dla Rosjan obrażających Czeczenów - co innego na Twojej głupiej stronie - proszę bardzo przykład - wpis z czata (po lewej stronie na głównej):

Czemu taki wpis służy, no słucham? Masz to już kilka miesięcy, miałeś mnóstwo czasu, żeby to usunąć, zostawiłeś, znaczy, że Ci się to podoba.

Dzisiaj po raz kolejny czubku przekopiowałeś ze strony Czeczenia Blog: http://partyzanci.blog.onet.pl artykuł na swoją stronę, słowo w słowo: "SWD (Snajperska Wintowka Dragunowa) - Karabin wyborowy Dragunowa". Ten artykuł na Czeczenia Blog istniał już 2 lata temu, później został usunięty bo była robiona aktualizacja całego działu, od 3 albo 2 miesięcy ponownie był na stronie a Ty dzisiaj przekopiowałeś ten tekst nie mając na to ani zgody właścicieli bloga ani autora tego tekstu. Wiesz co to są prawa autorskie? Kompromitujesz cały ruch partyzancki. Ja spotykam się z tak negatywnymi opiniami na temat tej Twojej strony i tego forum, że przez grzeczność nawet nie będę tego cytował. Zresztą nawet na forum masz opinię zarejestrowanego użytkownika, co myśli o forum, na które się zapisał: "To forum jest kretyńsko prymitywne. Zastanawiam się jaki jest cel jego istnienia. I nic mądrego nie przychodzi mi do głowy... Wolny Kaukaz! Allahu akbar!"
Napisała to na Twoim forum osoba o nicku "daimonium", a Ty nawet poprawnie nie potrafisz napisać jego nicka, pisząc w ShoutBox - "diamonium".

Albo zmienisz swoje postępowanie albo na tej dyskusji na forum się sprawa nie zakończy. Ostatnie ostrzeżenie.

Gość

Wysłany: 2008-01-13, 13:08   

No widzisz jak się przejąłeś, wreszcie aktualizacja na Twojej wspaniałej stronie, sukces wielki, 2 filmy wstawione z youtube - 2 minuty roboty pewnie to trwało, przekopiowanie dwóch adresów... Ale i tak wielkie gratulacje, przynajmniej sam to wstawiełeś...

czeczenia.com.pl
Administrator

Wysłany: 2008-01-13, 13:52   SWD

Prosze mnie nie obrazac, bo to Tylko swiadczy o Tobie, prosze sie zalogowac i mozemy prowadzic dyskusje, a nie po ukratku, tak nieladnie.
Co do broni SWD, wy korzystaliscie chyba z Wikipedi, prosze porownac moj opis z waszym sa rozne, naprawde widze ze wy nic innego nie robicie tylko ludzi krytykujecie.

Ale ja waszych postow nie bede usuwal tak jak wy cenzure stosujecie, normalnie jak w Rosji.

Pozdrowienia dla was.

Gość

Wysłany: 2008-01-13, 16:12   

Nie odniosłeś się w żaden sposób do tego co Ci napisałem, piszesz jakieś pierdoły cały czas. Dalej wszystko kopiuj i kradnij z innych stron to daleko na tym zajedziesz i dalej prowadź sobie dyskusję na tym śmiesznym forum sam ze sobą.

czeczenia.com.pl
Administrator

Wysłany: 2008-01-13, 16:35   Takva

Polecam forum http://forum.takva.com/

Gość

Wysłany: 2008-06-10, 22:31   

hej wsedłem na stronę i co widzę wojna cym róznicie się od tych co ją prowadzą orężem oni zaczynali tak jak wy. nic się od nich nie różnicie

marco
Gość
Wysłany: 2008-06-10, 22:35   

hej wszedłem na stronę i co widzę wojna. Oni zaczynali tak jak wy. nic się od nich nie różnicie. ach te chore ambicje orędownicy wolności ...... ale przykład........ już mnie tu nie ma choć jestem po raz pierwszy na tej stronie. narka bawcie się dalej

Gość

Wysłany: 2008-06-10, 22:37   

:cry:

Odpowiedz do tematu