Pierwszą rzeczą jaką trzeba zrobić to napisać maila na nasz adres: anirac1@wp.pl. Jeśli ktoś nie uzyskał odpowiedzi to przepraszamy bardzo ale to z powodu świąt...
Wszystkiego najlepszego życze w nowym 2008 roku...
To prosimy na e-maila wyslac aktulna liste anirac1@wp.pl
Gość
Wysłany: 2009-02-22, 23:10
prosze o pomoc moj maz jest czeczenem ,jestem polka . maz siedzi w wiezieniu tu w polsce , ma adwokata ale zeby wyjsc z aresztu tzreba wplacic kaucje 10000 zl nie mam skad pozyczyc takiej kwoty , to jest zabezpiecznie zeby nie uciekl z polski do czasu sprawy ,nie chce sie rozpisywac na temat dlaczego siedzi ale naprawde potrzebna jest nam pomoc moge dac zabezpieczenie osobie ktora nam pomoze oddam wszystko co mam za pomoc pieniadze potem prokurator zwraca . wiec jest to tylko pozyczka nie chce ich dla siebie moze tu uda mi sie nie wiem gdzie juz sie zwrocic nikt nie chce pomoc . jego rodzina nie chce albo nie moze nie wiem . juz tyle razy prosilam . do tylu ludzi sie zwracalam ze juz nie daje rady mam 3 dzieci nie wyrabiam juz naprawde prosze o pomoc
Gość
Wysłany: 2009-02-22, 23:11
to moj meil niki1794@wp.pl i gg 2598983 prosze o kontakt jezeli ktos bedzie mogl pomoc prosze naprawde juz nie daje rady , jest mi bardzo ciezko . wszystkich dobrych ludzi prosze odezwijcie sie
Gość
Wysłany: 2009-03-14, 09:58
dziekuje za wszystko juz zalatwione zdobylam kase na kaucje w poniedzialek ide zalatwiac wszystko z adwokatem
Gość
Wysłany: 2009-04-14, 21:15
[b]czeczenia.com.pl[/b], jestem wielkim miłośnikiem i zwolennikiem czeczeni
Gość
Wysłany: 2009-04-14, 21:38
mój problem jest taki kocham czeczenie i nienawidze ruskich mam życie spokojne żone córke i małą firmę ale poszedł bym w góry z nimi to jest śilniejsze 660489314
POmagać tym agresywnym pasożytom???? Oni dostają średnio 4000 zasiłku miesięcznie (500 zł na członka rodziny) dlatego się tak intensywnie mnożą. To są nacjonaliści i hipokryci (skoro tak nienawidzą Chrześcijan i kochają Czeczenię to czemu tu siedzą i zaczepiają Polaków zamiast walczyć o wolność \czeczenii).
Niech najpierw zaczną szanować naszą kulturę, nasze prawo do chodzenia po mieście bez strachu przed agresywnymi brodaczami a potem proszą o pomoc.
Czeczeni już opanowują światek przestępcy - nie wahają się zabić, pobić , ukraść , zajmują się przemytem ludzi, papierosów a nawet broni.
Ktoś był na tyle głupi, żeby wpłacić kaucję za tego czeczeńskiego bandytę? Dlaczego jego żona nie napisała za jakie przestępsto siedzi? Przemyt ludzi w skandalicznych warunkach? - czeczeni szmugliują Wietnamczyków i Chińczyków - zdarza się, że ktoś ginie w takiej podróży (dusi się w ciężarówce, lub sami czeczeni go zabijają, jak nie chce dopłacić więcej kasy) wtedy wyrzucają zwłoki w lasach gdzieś w Rosji.
A może brodacz komuś nóż w brzuch wbił - to też ulubiona rozrywka tych fanatyków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum