Jakieś dwie części są mi znane. Cóż można powiedzieć? Ich najważniejsza funkcja,to propaganda. Jestem przeciwnikiem wszelkiej agresji. Zabijanie rannych uważam za zbrodnię - nie ważne czy robią to Rosjanie,czy mudżahedini.
Gość
Wysłany: 2008-01-10, 15:33
Witam. Czy moze ktos podac linki do filmow w necie np. "kochyny muslimie" albo zula z czeczenii" ?. Jak zna oczywiscie. Chodzi mi ofilmy dokumentalne po polsku bo na youtube to juz wszystko widzialem. Pozdrawiam
michal Gość
Wysłany: 2008-01-14, 21:16
No niestety ja nie wiem to samo z Buntem Litvinienki...Fsb pousuwala nawet na torrentach pozamieniane:/
„Błagam, jeśli cokolwiek nam się stanie, pokaż ten film
całemu światu i powiedz, że oni są zdolni do wszystkiego,
do morderstwa, zarówno w Rosji, jak i poza nią.”
święci czeczeńcy tacy sami jak cała reszta zbirów morderców
i jeszcze raz Gość
Wysłany: 2009-01-23, 12:59
można sobie popatrzyć jacy są święci, kiedyś było mi żal tego narodu ale naoglądałem się w sieci taki scen, że patrząc na to wszystko sądzę, że maja to na co zasłużyli, proszę oto uciśniony naród czeczeński rozprawia się z wrogiem: http://theync.com/media.php?name=7604-full-video
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum