Forum Czeczenia - www.czeczenia.com.pl Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Polacy i Czeczeni
Autor Wiadomość
karolina

Wysłany: 2009-10-12, 21:28   Polacy i Czeczeni

nie mam nic przeciwko Czeczenom. Znam ich wielu i nigdy nie spotkałam się z zachowaniem,które w najmniejszy sposób nie odpowiadało by moim normom poprawnego bycia,zarówno w ich srodowisku jak i naszym.Uwazam,iz są to ludzie z tak wielkim bagażem okropnych doswiadczeń,że nie zazdroszczę im tych 700 zł,ani ośrodków w których nie ma warunków do godnego życia,ani tym bardziej tego jak my Polacy ich traktujemu. musze napisać ,że wstydze się za niektórych z nas a zwłaszcza za "tolerancyjnego"

Kaz
Czeczeni precz!

Wysłany: 2010-03-21, 22:43   Re: Polacy i Czeczeni

karolina napisał/a:
musze napisać ,że wstydze się za niektórych z nas a zwłaszcza za "tolerancyjnego"

a ja się wstydzę za Ciebie. Radzę przejechać się do Łomży, Brodnicy lub Bytomia, pogadać z Czeczenami a zaraz będziesz krzyczeć żeby ich deportować z powrotem.

Fakt, że są znienawidzeni, o czymś świadczy. Sami sobie na to zapracowali - przestępstwami i agresją wobec Polaków...

To BANDYCI a nie żadni uchodźcy. Powinniśmy się ich pozbyć najszybciej jak to możliwe, póki są tylko w małych miastach, bo inaczej przez bezmyślność idiotów którzy ich tu ściągają, będziemy mieli drugą Francję...

Odpowiedz do tematu